انواع چای

زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه

فهرست مطالب …

انواع چای

در ادامه مدیریت تیم تولید و عرضه انواع چای سیاه و سبز فومن چای در این مقاله بیان کرده است که انواع چای به شرح زیر می باشد.

چای سیاه: این رایج‌ترین نوع چای است. برگ‌های چای سیاه به طور کامل اکسید می‌شوند که به آنها رنگ قهوه‌ای تیره و طعم قوی می‌دهد.

چای سبز: این نوع چای از برگ‌های چای تهیه می‌شود که به طور کامل اکسید نمی‌شوند. رنگ سبز روشن و طعم ملایمی دارد.

چای اولانگ: این نوع چای بین چای سیاه و سبز قرار دارد. برگ‌های چای اولانگ تا حدی اکسید می‌شوند که به آنها رنگ قهوه‌ای مایل به قرمز و طعم پیچیده‌ای می‌دهد.

چای سفید: این نوع چای از جوان‌ترین برگ‌های گیاه چای تهیه می‌شود. طعم ظریف و گلی دارد

چای زرد: این نوع چای نوعی چای کمیاب است که در چین تولید می‌شود. برگ‌های چای زرد به روشی خاص پردازش می‌شوند که به آنها رنگ زرد روشن و طعم ملایمی می‌دهد.

 


این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید

این مطالب را از دست ندهید

تولید و عرضه انواع چای سیاه و سبز فومن چای
مزایای انتخاب فومن چای

دیدگاهتان را بنویسید